Pesta Makanan

 

Hai and Assalamualaikum everybody,
Kali ini soo special post must read it please i begging at you ;),Post ini pasal Pesta Makanan yang bertempat di SMKBS iaitu Sekolah Menegah Kebangsaan Bukit Sentosa.Objektif kita ialah untuk membina teduhan kasih for everyone untuk duduk dengan selesa.-The Adventures Begins Here-

Sabtu-Hari yang sungguh memnantkan tolong cikgu memasak dekat bilik masakan.Mula-mula ingatkan orang ciput je datang rupa- rupanya ramai jugk.Pastu tak sangka ada 5 budak lelaki menolong,mula-mula cikgu suruh potong bawang,sawi,bwg putih macam macam lah penat tu penat gak haha nak buat macam mane kene gak lah.Lepas tolong tu adalah orang tanya ciku naak makan,ayat cepumas benor.Waktu tu mmg time kitaorang mkn.Then cikgu kesian kat kitaorang yang comel2 nie.Hihi perasan jap.Teacher buy for us.Very sedap meyh.
like it very much.

Alhamdullilah,lepas kenyang makan cikgu pun bawa kita ke gerai untuk menghias huhu best gak.Pasang renda kat meja.Tengok kat gerai orang lain pun sama gak tapi kebanyakkan buat keesokan harinya.We all pun buat je lawh.Pasang tanda harga esokkan harinya gak haha.Same je rupanya 2X5 jee.Pastu masing2 kepenatan and muka semua muka kepenatan ayoo.Dushh-.-,Balik lawh dlm pukul 3 pm tu.Malamnya itu terpikir nak pakai baju ape erkk ?,tertanya jugak waktu tu soo teringat baju kotak2 purple tu.hihi ;)

Ahad-Agak kelam kabut gak pagi itu nak megamas sini sana,pelanggan pun dah datang ayoo kita tak siapkan lagi haha.Tengok budak sekolah rendah pakai baju megalahkan budak form lain.Pelik musim bergaya agaknya kott lah.Dekat sana ada Fantasi world happy sngt2 tapi bila nmpk si X tu aku pun mcm ouh okay.Then,blah mcm tu je.Sbb?,i can't tell you.Soo sad when i tell you,it can make me crying you know.

Akhirnya-kita semua kemas dah pukul 4.00ptg hurmm,cepatnya masa berlalu tak sempat nak nikmati juadah kelas lain uhu :(.Ehhh,jap2 jeng jeng jeng kita dapat bergambar with akak yang cun giler anda akan terliur tengok mukanya hihi guraw je.


Wahhhh!!!,i know m face ugly errr -.-.Tak ready lagi waktu ni you know!!!.Okay lah nak buat mcm mane wakakaka.@______@

Okay lah post ini sampai di sini sahaja tak panjang sngt so korg enjoy lah baca





2 comments:

mia_ila said...

kakak spe tu ?

mia_ila said...

kakak spe tu ? kakak awak ker ?